MENÜ

Flp Aloe Vera
az egészség alapja

Aloe Travel Service

Utazzon kedvezményesen akár 20-50% árelőnnyel!

Az Aloe Travel Service (ATS) az FLP Exkluziv, a nagyközönség számára nem elérhető, kizárólag az interneten működő szolgáltatása, mely segítségével az FLP tagjai előtt egyedülálló utazási lehetőségek tárháza nyílik meg. Ezt a páratlan online szolgáltatást csakis az arra jogosultak vehetik igénybe egy előzetesen megkapott - regisztrációs számot tartalmazó - ATS kártya felhasználásával. Eme utazási club szolgáltatásait kizárólag nemzetközileg elismert nyugat-európai utazásszervezők közreműködésével biztosítja tagjai számára, garantálva ezáltal a kiváló minőséget, valamint - nem utolsó sorban - a kedvezőbb árakat! Az ATS foglalási rendszerével a felhasználó számára elérhetővé válik a nagy külföldi utazási irodák teljes kinálata. így Ön úgy tud utazást foglalni közvetlenül az utazásszervezőktől, mintha saját utazási irodája lenne. A weboldalon keresztül elérhetőek a jóval kedvezőbb árú, nyugat-európai repülőterekről induló utazások is, melyekhez a rendszer, illetve kollegáink hathatós segítségével lehetőség van csatlakozó repülőjegy közvetlen foglalására. Több millió ajánlat világszerte! Ez az ALOE TRAVEL SERVICE! Az ATS rendszerén keresztül több millió ( naponta frissülő ) ajánlat foglalható közvetlenül. Az itthoni gyakorlattól eltérően a foglaláskor feltüntetett végleges árak az összes vonatkozó költséget tartalmazzák ( kivéve pl.: biztosítások). Az oldalon foglalhatók - többek között - különböző csomagajánlatok, körutak, hajóutak, hotelek, repülőjegyek, bérautók, biztosítások.


Jelentős 20-50%-os árelőny! ATS KÁRTYA! ALOE TRAVEL SERVICE!

A fent említett árelőny a hagyományos értékesítési lánc kihagyásával realizálható. Így az ATS kártya - foglalási rendszerével elérhetővé válnak az eddig elérhetetlen, esetenként hihetetlen árú akciós ajánlatok is. Biztonság, megbízhatóság, kényelem!A rendszer online mivolta miatt Ön interneten keresztül bármikor, bárhol - akár otthonról - kényelmesen lefoglalhatja utazását az ATS KÁRTYA segítségével! A megbízhatóságról és biztonságról világszerte ismert és elismert utazásszervezők gondoskodnak. További fantasztikus kedvezmények AZ ATS KÁRTYA segítségével!

Júliustól elindult az ATS KÁRTYA - elfogadóhely programja. A kártya felmutatásakor különböző mértékű kedvezmények illetik meg a clubtagot az adott elfogadóhely szolgáltatásainak az áraiból. A kedvezmény azonnal a helyszÍnen érvényesÍthető! Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül!

Legyen Ön is az ATS KÁRTYA tulajdonosainak táborában!

 

Asztali nézet